Kia 7+ huolto-ohjelma

Kia 7+ huolto-ohjelma on takuuajan ylittäneisiin autoihin räätälöity kevyempi huolto-ohjelma, jossa käytettävät varaosat on valmistettu täyttämään tehtaan kriteerit, mutta niiden hinta on alempi. Nyt ei vanhempaakaan autoa tarvitse huollattaa missä sattuu, sillä 7+ huolto-ohjelma on hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti ja sen lisäksi autosi huoltaa aina Kia-merkkikoulutettu mekaanikko.

Kia 7+ huolto-ohjelma vain 199 €

Kia 7+ huolto-ohjelma sisältää esimerkiksi:
  • Moottoriöljyn ja –suodattimen vaihto
  • Raitisilmasuodattimen vaihto
  • Tehdaskampanjoiden tarkastus
  • Ohjainlaitteiden ohjelmistojen tarkastus ja päivitys
  • Koritarkastus
  • Kia 24h tiepalvelu vuodeksi

Varaa Kia 7+ huolto tai kysy lisää numerosta 09-2252 0715

Huollossa käytetään vanhempiin Kia -malleihin tarkoitettuja alkuperäisiä Kia S-Line varaosia, jotka täyttävät ominaisuuksiltaan ja laadultaan Kian tiukat laatuvaatimukset. S-Line varaosilla on kahden vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta.

Miksi auto kannattaa huoltaa merkkihuollossa?
Vain valtuutettu Kia-merkkihuolto voi huolehtia autostasi valmistajan ohjeita noudattaen!

Autosi huoltaa koulutuksen käynyt Kia-mekaanikko, jolla on käytössään Kian vaatimusten mukaiset työkalut, diagnostiikkalaitteet ja viimeisimmät tiedotteet ja korjausohjeet saatavilla.

Tehdaskampanjoiden tarkastus ja suorittaminen. Turvallisuuteen liittyvistä kampanjoista lähetetään aina henkilökohtainen kirje ja kutsu tarkastukseen, mutta toisinaan tehdään myös kampanjoita auton huoltokäynnin yhteydessä.

Ohjainlaitteiden ohjelmistojen tarkastus ja päivitys. Viimeisimmät ohjelmistopäivitykset varmistavat autosi moitteettoman toiminnan ja toisinaan tuo mukanaan myös kokonaan uusia ominaisuuksia.

Koritarkistus. Pitkä kori- ja maalitakuu edellyttää määräaikaishuoltojen yhteydessä tehtäviä tarkistuksia, jolloin mahdollisiin vaurioihin voidaan puuttua ajoissa ja suorittaa tarvittavat korjaukset ajoissa.


Valtuutettu merkkihuolto

Olemme valtuutettu merkkihuolto Citroën-, Honda-, Kia-, Mitsubishi- ja Peugeot-automerkeille.

Huoltotoimintaa yli 45 vuoden kokemuksella!

Varaa huoltoaika autollesi tästä linkistä tai soittamalla numeroon 09-2252 0715.

Uusimmat vaihtoautot